avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal greu de inteles
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal greu de inteles

Buna seara,
Am luat in data de 2.05.2015 o amenda de 400 lei pentru consum alcool in spatii publice. Insa pe procesul verbal primit, la inceput, apare data scrisa gresit "incheiat astazi 02.06.2015" numele agentului constatator nu se intelege, doar prenumele, numarul blocului meu este scris gresit. Totusi cand completeaza mai j os fapta comisa, scrie data corecta 02.05.2015 dar se poate intelege doar a consumat....pur si simplu nu se intelege ce am consumat, se intelege doar ca am consumat ceva pe str.Calea Bucuresti. Si ultima neintelegere, la faptele comise sunt prevazute de art. ceva ce pare a fi 1,2 sau 4 pct 23. Desi mai vad un 4 facut de agent in alt mod.
La rubrica nu a fost de fata niciun martor deoarece: Refuza sa semneze, iar la mentiuni ale contravenientului: cred ca scrie refuza sa semneze si mai jos Nu au fost martori datorita orei tarzii!

As vrea sa stiu daca as avea vreo sansa sa contest acest proces verbal pentru neintelegerile din el. M-ar lua cineva in serios? Sau macar sa contest suma de 4 mil? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:34, 6 Mai 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va consultati cu un avocat si sa atacati PV de contraventie incalcand mai multe articole din OG 2/2001 si anume art. 15, 16, 17.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor contestare pv l 61/91 firintins firintins Buna seara. Faptele s-au petrecut dupa cum urmeaza: in data de 04.10.2014 ora 03.10 s-a prezentat un echipaj de politie in urma unui apel la 112. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie anpc nesemnat de martori iucomi iucomi buna ziua am primit o amenda ilegala de la anpc , pe care am refuzat sa o semnez si care nu a fost semnat de nici un martor . are vreo valoare sau este nula ... (vezi toată discuția)