Pentru a actiona in instanta o suprapunere de cadastru trebuie specificata in notificarea de respingere si suprafata efectiva pe care se suprapune? sau este suficient doar notificarea de respingere.
Va multumesc.
Ne-a luat din pamant, se vede cu ochiul liber, noi aveam iarba acolo, nu sunt garduri, a venit si a arat si intrat cat a vrut,dar am zis ca probabil exista pamantul acolo, dar noi avem lipsa acum. Eu am titlul de proprietate corect, sunt un pic speriata, dar studiez problemea si il dau in judecata
Dar nu am dezbatut succesiunea dupa tata.
Multumesc.
Nu ar trebui intai sa il dau in judecata?Va rog sa-mi spuneti daca am sanse sa-mi recastig pamantul, sunt 500m2 intravilan,multumesc mult
Buna ziua. Vecinul si-a facut cadastru si nu a respectat hotarul, cadastristul a masurat ce ia aratat, si-a facut cadastrul peste hotar si ne-a luat 500 m2 din pamantul care noi il avem in titlul de proprietate. Am masurat si avem lipsa 500 de m2. Probabil pamantul exista la vecinul urmator sau nu s-a masurat corect.Ce trebuie sa fac? Merg in instanta sau trebuie sa fac si eu cadastru?