avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme vecin cu pamantul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme vecin cu pamantul

Pentru a actiona in instanta o suprapunere de cadastru trebuie specificata in notificarea de respingere si suprafata efectiva pe care se suprapune? sau este suficient doar notificarea de respingere.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Repozitionarea imobilului prin modificarea punctelor cadastrale NeamtuAurel NeamtuAurel Am fost actionat in judecata pentru repozitionarea imobilului meu prin modificarea punctelor cadastrale de pe hotarul comun,ce se intelege prin acest ... (vezi toată discuția)
Proces de granituire costirazvan8 costirazvan8 Vreau sa fac cadastru si intabulare pentru un imobil.Vecinul meu are cadastru pe imobilul lui.Dar se pare ca persoana autorizata sa faca masuratori cadastrale, ... (vezi toată discuția)
Cadastru care nu corespunde realitatii criistiian criistiian Cadastru facut nu corespunde cu realitatea. Schita si masuratorile sunt eronate si in avantajul vecinului. Adica a facut curtea vecinului mai mare cu 1 m spre ... (vezi toată discuția)