Cadastru facut nu corespunde cu realitatea. Schita si masuratorile sunt eronate si in avantajul vecinului. Adica a facut curtea vecinului mai mare cu 1 m spre curtea mea ,pe hartie dar realitatea este alta , chiar si pe actele de proprietate, iar acum el vrea acea parte de teren pt. ca are cadastru facut. Mentionez ca pe terenul meu am o magazie de cel putin 60 de ani construita acolo. Vecinul impreuna cu cei de la cadastru spun ca magazia e contruita acum cateva luni si sa o daram cai curge apa cecinului in garaj si il incomodeaza . Deci cadastru e facut cu gardul vecinului ce trece doar pe hartie prin magazie dar in realitate gardul nu exista . ce e de facut ?
Ce este de facut? Il dati in judecata si solicitati in instanta refacerea cadastrului in conformitate cu actele dvs de proprietate! Caci este evident ca nu ati facut cadastru si nu v-ati intabulat proprietatea! Altfel vecinul ar fi primit respingere pentru suprapunere!B-) Asa , sunteti obligat dvs sa-l actionati in judecata! Si, intre timp , nu daramati nici un fel de magazie!
Mie vecinul cand a intabulat terenul lui mi-a adus un formular de la cadastru unde trebuia sa semnez ca sunt de acord cu suprafata pe care doreste el sa-si intabulezesi ca nu avem neintelegeri in legatura cu limita dintre noi. Ati semnat asa ceva ? Asa stiu ca fara asta nu se fac intabulari.(legal)
Cadastru
tecu63
In luna noiembrie 2010 am contactat o persoana autorizata pentru a efectua cadastrul unui imobil ce imi apartine dar care este nelocuit.S au facut masuratorile ... (vezi toată discuția)