avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate CIpriBu

Activitate CIpriBu

Răspuns la discuția Trafic de droguri de risc
pe mine m-au luat cu mandat de acasa.
pe ea de la scoala dupa ce au luat numarul ei din telefonul meu.
Eu am avocat. Dar nu am apucat sa ii spun cere avocat deoarece au mers dupa ea la scoala in timp ce imi faceau perchezitia in casa.
Ea a zis ca a fumat de 4 5 ori cu mine. . Si eu vreau sa stiu care sunt demersurile in cazul ei...
Au venit cu mandat de perchezitie la mine acasa la ora 6.
La ora 8 au mers dupa ea direct la scoala si au dus-o la politie. Nu a avut timp nici sa afle ca au venit sa ma aresteze.
Ce inseamna clasare?
Multumesc foarte mult pt raspunsurile dvs.
poi si pt ca a fumat de 4 5 ori ce poate sa se intample?
Cand au chemat-o la declaratii acestia nu i-au spus drepturile. Ea nu stie situatile astea. I-a fost frica si amenintata si ea a vorbit. Insa nu asta conteaza. Care sunt consecintele pt ca a fumat alaturi de mine 4 5 "tigari".
Ca sa fiu sincer fara declaratia ei impotriva mea nu aveau decat 3 acte materiale cu agenti sub acoperire. Pe mine nu ma intereseaza situatia mea in momentu de fata. Ci situatia ei pentru ca tin la ea si chiar nu imi doresc sa pateasca nimic... Ea a fost sincera pt ca nu si-a dorit sa minta. Si pt sinceritate in schimb primeste dosar penal?
Ea nu a cumparat niciodata.
A fost chemata la declaratii, a declarat unele detalii si la intrebarea "ai fumat si tu cu inculpatul" a spus "Da, de 4 5 ori."
Intrebarea mea este de ce trebuie pedepsit martorul din moment ce acesta a fost dispus sa dea informatii importante politiei. La urma urmei inteleg ca faptul ca ai "tigara" in mana e detinere. Dar chiar e nevoie de dosar penal pt asta?
Buna ziua.
Am o intrebare importanta. Sunt implicat intr-un caz in care sunt acuzat de trafix de droguri de risc(cannabis).
Prietena mea a fost chemata ca martor si a recunoscut ca de cateva ori aceasta a fumat cu mine tigari confectionate ( 4 5 ori).
Procurorul mi-a zis azi ca va deschide un dosar penal pt detinere si trafic.
Va rog eu mult sa imi spune-ti ce se poate intampla. Sunt foarte ingrijorat si nu vreau sa pateasca nimic.
Imi cer scuze daca nu am selectat forumul potrivit...