avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri de risc

Buna ziua.
Am o intrebare importanta. Sunt implicat intr-un caz in care sunt acuzat de trafix de droguri de risc(cannabis).
Prietena mea a fost chemata ca martor si a recunoscut ca de cateva ori aceasta a fumat cu mine tigari confectionate ( 4 5 ori).
Procurorul mi-a zis azi ca va deschide un dosar penal pt detinere si trafic.
Va rog eu mult sa imi spune-ti ce se poate intampla. Sunt foarte ingrijorat si nu vreau sa pateasca nimic.
Imi cer scuze daca nu am selectat forumul potrivit...
E greu de spus ce va iesi.
Daca ea doar a fumat nu pateste mare lucru dar depinde si daca a cumparat.
Depinde si ce probe exista...
Ea nu a cumparat niciodata.
A fost chemata la declaratii, a declarat unele detalii si la intrebarea "ai fumat si tu cu inculpatul" a spus "Da, de 4 5 ori."
Intrebarea mea este de ce trebuie pedepsit martorul din moment ce acesta a fost dispus sa dea informatii importante politiei. La urma urmei inteleg ca faptul ca ai "tigara" in mana e detinere. Dar chiar e nevoie de dosar penal pt asta?
Prin declaratia sa martorul s-a incriminat si el, recunoscând ca a fumat si, deci a savarsit o infractiune.
Martorul e obligat sa declare adevarul.
De ce nu a avut avocat angajat?
Acum legea ii garanteaza acest drept...
poi si pt ca a fumat de 4 5 ori ce poate sa se intample?
Cand au chemat-o la declaratii acestia nu i-au spus drepturile. Ea nu stie situatile astea. I-a fost frica si amenintata si ea a vorbit. Insa nu asta conteaza. Care sunt consecintele pt ca a fumat alaturi de mine 4 5 "tigari".
Ca sa fiu sincer fara declaratia ei impotriva mea nu aveau decat 3 acte materiale cu agenti sub acoperire. Pe mine nu ma intereseaza situatia mea in momentu de fata. Ci situatia ei pentru ca tin la ea si chiar nu imi doresc sa pateasca nimic... Ea a fost sincera pt ca nu si-a dorit sa minta. Si pt sinceritate in schimb primeste dosar penal?
Ultima modificare: Vineri, 8 Mai 2015
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

Alte discuții în legătură

Detinere marijuana dislexia dislexia buna ziua nu prea stiu cun sa incep,atita rusine ma copleseste despre ce este vorba 5 tiner cu virste intr 20 si 24 de ani sunt surprinsi intro noapte in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca consum canabis si sunt prinsa de politie? Alina920 Alina920 Daca sunt consumatoare de canabis si fumez acasa,sau pe strada,linistita,nu fac probleme in societate,Si sunt prinsa ca fumez, de catre politie,ce mi se ... (vezi toată discuția)
Chemat de procuror in urma consumului de cannabis pgmforever pgmforever Buna ziua. Am o problema intr-un domeniu in care nu sunt documentat suficient, asadar va cer ajutorul dvs. In urma cu 5 luni am fost prins de doi ... (vezi toată discuția)