avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detinere marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detinere marijuana

buna ziua
nu prea stiu cun sa incep,atita rusine ma copleseste
despre ce este vorba 5 tiner cu virste intr 20 si 24 de ani sunt surprinsi intro noapte in masina unuia dintre ei de catre un echipaj de politie si la perchezitia masinii politistii gasesc un joit de marijuana, adica o tigara, subt dusi la sectie ,perchezitionati ,amprentati si fotografiati,fiecare declara ca nu stie cum a ajuns acolo acea tigara de marihuana semneaza procesul verbal toti ,la perchezitie nu s a mai gasit nimic,ce i de facut?
care este cel mai expus?
nu stim incotro s o apucam iar eu sunt mama unuia dintre ei
multumesc oricui ma poate ajuta cu un sfat
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 16:52, 26 Ianuarie 2012
dosarul a plecat la parchet unde se va solutiona prin rechizitoriu de catre procuror, astfel se va putea dispune fie inceperea urmaririi penale fie NUP (cel din urma caz fiind de a nu mai fi trasi la raspundere penala respectivii)
sa inteleg ca vor fi citati sa dea declaratii?
si daca vor fi citati me bine sa mergem cu un avocat?
eu nu stiu bine cam cit cintareste o asemena tigara,si daca faptul ca sunt toti la prima chestie ajuta
oare proprietarul masinii este mai mult expus decit ceilalati?
uf doamne
va multumesc celor care va bate ti capul cu problemele noastre
Probabil ca se va dispune neinceperea urmaririi penale.
Daca vor fi retinute si alte mijloace de proba, poate fi angajata raspunderea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de droguri de mare risc (esentiala este cantitatea si scopul pe care l-ati avut cand ati achizitionat aceasta substanta psihotropa ).
va multumesc mult
scopul era probabil sa fumeze acea tigara ,iar cantitatea,eu nu stiu cit poate cintari o tigara de acest fel ,probabil mai putin de un gram,nici unul nu are cazier
multumesc tuturor celor care imi vor raspude,eventual oameni care au trecut printr o asemenea situatie
Ar fi bine daca si-ar angaja avocat.
Si eu sunt de parere ca nu vor ajunge la inchisoare fiind vorba doar de consum...
In trecut oamenii ajungeau in detentie pentru asa ceva...
Depinde foarte mult si de procuror...

Alte discuții în legătură

Mandat de perchezitie Gabrielro22 Gabrielro22 Se poate emite un mandat de perchezitie la domiciliu in cazul in care \"un vecin bine voitor\" depune o sesizare ca in apartamentul meu se afla anumite produse ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana GabelloBtg GabelloBtg Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cand ești citat de către diicot ? AndreiCiridan AndreiCiridan Bună seara, Scriu acest mesaj pentru a primi un sfat de la cineva care cunoaște procedura penala în ceea ce privește consumul de droguri de risc ( ... (vezi toată discuția)