Daca sunt consumatoare de canabis si fumez acasa,sau pe strada,linistita,nu fac probleme in societate,Si sunt prinsa ca fumez, de catre politie,ce mi se intampla?Ce masuri se i-au in potriva mea,potrivit legii in vigoare?
Si daca fumez pe strada si ma prinde in timp ce fumez si nu mai am alte jointuri asupra mea,sau canabis,ce masuri se pot lua in potriva mea de catre politie?
Are dreptul agentul/a de politie sa ma perchezitioneze pe strada? sau ma duce la sectia de politie si ma perchezitioneaza acolo?are nevoie de mandat de perchezitie sau ma poate perchezitiona corporal dupa placul lui?
Da pot dupa placul lor cum ati zis dvs, nu nu au nevoie de mandat
:offtopic:Lucrurile pe care le spune-ti dvs aici ca doriti sa le faceti mi se par doar acte de bravism fara nicio noima pentru nu a avea belele va recomand sa nu le faceti.
Daca fumati in casa de fel nu exista probleme.
Nu pot intra cu forta in apartament decat daca au mandat si pana obtin mandat terminati de fumat...
Din cate cunosc eu nu se obisnuieste in prezent a se cere mandat pentru fumatul in casa.
Daca aveti insa mai multe tigari atunci lucrurile se pot schimba...
Consumul acestor substante sunt daunatoare...nu mai puneti problema din pdv legal , ganditi-va la dvs, la sanatatea dvs. la viitorul dvs.
Va doriti sa mergeti "linistita" pe strada , ametita, euforica , sub efectul tigarilor? De ce ? In primul rand, o fata/femeie , nu trebuie sa fumeze pe strada, e urat, e de prost gust. Si mai exista un "de ce ". De ce fumati tigari cu substante interzise, care va distrug mintea ? Asa fac amicii din anturaj si vreti sa fiti in trend ? Altfel simtiti ca nu sunteti acceptata? Poate e mai bine sa schimbati grupul .
Canalizati-va resursele catre ceva constructiv pt. viata .