Cum pot sa recuperez paguba pricinuita de firma ANSA JOBS SRL din Tg Mures dupa ce mi-a promis un loc de munca in strainatate
a uitat de contractul de intermediere ,au luat bani si cand vreau s-ai contactez , nu mai raspund la nici un mijloc de comunicare
firma are un renume de marca in a insela clienti,Politia nu m-ia dat nici o speranta in a-mi recupera bani ,sunt prea ocupati
in altele pana sa-mi rezolve plangerea va dura zile luni ani .Ce pot face sa-mi ling ranile si sa astept ca alti fraieri ca
mine sa cada in plasa si sa de-a anunt pe avocatnet.ro ca au fost inselati ,hai sa fim seriosi ca in fiecare secunda se naste
fraier trebuie numai s-al gasesti, dar un mijloc de a starpi jigodiile de acest gen ,trebuie sa inceteze hai s-ai incurajam in
continuare ca cunostintele prieteni neamurile voastre vor cade in plasa lor .Ei profita de toate parghiile ca sa ne fraiereasca
dar toate trebuie sa se opreasca la un moment dat, nu din razbunare dar pentru dreptate mea, si a acelor care vor urma daca nu vom lua
pozitie, ce ziceti merita efortul sa bagam in puscarie un excroc ca X si cu consoarta s-a Y sa fiu date in judecata
Ce parere aveti. Dl Avocati si privitori. Dati-mi o cale de urmat ce pot face in continuare.
Sora mea a decedat acuma cativa ani si avut un imobil .dansa neavand copii,parinti au decedat si ei. Noi suntem 6 frati , 4 dintre ei au lasat dreptul la succesiune surorei mele, eu nu am fost de acord cu cedarea succesiuni. Sora mea a deschis calea de succesiune la notar.Eu nu am fost in tara cand a deschis succesiunea la notar , si a trecut o jumatate de an cand trebuia sa ma prezint la succesiune , in lipsa mea am decazut din dreptul de mostenitor, daca da ce pot face.