avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnselaciune

Cum pot sa recuperez paguba pricinuita de firma ANSA JOBS SRL din Tg Mures dupa ce mi-a promis un loc de munca in strainatate
a uitat de contractul de intermediere ,au luat bani si cand vreau s-ai contactez , nu mai raspund la nici un mijloc de comunicare
firma are un renume de marca in a insela clienti,Politia nu m-ia dat nici o speranta in a-mi recupera bani ,sunt prea ocupati
in altele pana sa-mi rezolve plangerea va dura zile luni ani .Ce pot face sa-mi ling ranile si sa astept ca alti fraieri ca
mine sa cada in plasa si sa de-a anunt pe avocatnet.ro ca au fost inselati ,hai sa fim seriosi ca in fiecare secunda se naste
fraier trebuie numai s-al gasesti, dar un mijloc de a starpi jigodiile de acest gen ,trebuie sa inceteze hai s-ai incurajam in
continuare ca cunostintele prieteni neamurile voastre vor cade in plasa lor .Ei profita de toate parghiile ca sa ne fraiereasca
dar toate trebuie sa se opreasca la un moment dat, nu din razbunare dar pentru dreptate mea, si a acelor care vor urma daca nu vom lua
pozitie, ce ziceti merita efortul sa bagam in puscarie un excroc ca X si cu consoarta s-a Y sa fiu date in judecata
Ce parere aveti. Dl Avocati si privitori. Dati-mi o cale de urmat ce pot face in continuare.
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2015
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:41, 21 Mai 2015
Plangere parchet (daca considerati ca au comis o fapta penala), sesizare itm (pentru verificarea legalitatii functionarii) si actiune in despagubire contractuala (daca aveti contract cu ei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie sentimentala adrianm12 adrianm12 Buna ziua, Trec direct la subiect, fiindca este vorba despre o problema grava ce ne-a tulburat intreaga familie. Sora mea M. a cazut victima unui barbat cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune prin internet emiliano zapata emiliano zapata Buna ziua tuturor!As dori sa fiu ajutat si eu intr-o chestiune legata de o inselaciune prin internet: m-am inteles cu o persoana pe care am cunoscut-o pe ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)