avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate silviandsi

Activitate silviandsi

Buna ziua, sunt posesorul unei Intreprinderi Individuale di anu 2012 , an in care am incheiat un contract de prestari servici cu o firma care se ocupa cu incasarea de facturi si vanzarea de vaucere telefonice plus alte servicii . La incheierea contractului mi s-a promis un discount pentru cartelele telefonice de 10-13% cea ce nu s-a materializat niciodata . Dupa o activitate de aproape 4 ani in urma cu 2 luni am inceput o noua colaborare in paralel cu alta firma care furnizeaza aceleasi servicii dar care mia oferit un discount mult mai bun .
Luna trecuta am primit notificari si amenitari ca am incalcat nu stiu ce articol din contract urmand ca la inceputul lunii mai sa primesc o factura de plata ca penalitate pentru ca am incalcat acele articole .Vazand acestea eu le-am inaintat o cerere de reziliere a contractului .( eu nu am stiinta de acest contract , probabil ca l-am semnat dar nu am primit si eu o copie ca sa pot verifica ).
Eu le-am dat un Bilet la Ordin ca garantie in anul 2014l si ma gandesc ca o sa mai emita si alte facturi dupa care o sa bage B.O. la banca si ma blocheaza .
Mi se pare a fi un abuz faptul ca ma obliga sa continuu colaborarea alfel imi mai emite o factura de penalizare de 450 lei.
As dori sa stiu daca exista vreo autoritate care ma poata proteja si cum ma pot adresa?
Va multumesc !