avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Emitere de facturi abuzive
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Emitere de facturi abuzive

Buna ziua, sunt posesorul unei Intreprinderi Individuale di anu 2012 , an in care am incheiat un contract de prestari servici cu o firma care se ocupa cu incasarea de facturi si vanzarea de vaucere telefonice plus alte servicii . La incheierea contractului mi s-a promis un discount pentru cartelele telefonice de 10-13% cea ce nu s-a materializat niciodata . Dupa o activitate de aproape 4 ani in urma cu 2 luni am inceput o noua colaborare in paralel cu alta firma care furnizeaza aceleasi servicii dar care mia oferit un discount mult mai bun .
Luna trecuta am primit notificari si amenitari ca am incalcat nu stiu ce articol din contract urmand ca la inceputul lunii mai sa primesc o factura de plata ca penalitate pentru ca am incalcat acele articole .Vazand acestea eu le-am inaintat o cerere de reziliere a contractului .( eu nu am stiinta de acest contract , probabil ca l-am semnat dar nu am primit si eu o copie ca sa pot verifica ).
Eu le-am dat un Bilet la Ordin ca garantie in anul 2014l si ma gandesc ca o sa mai emita si alte facturi dupa care o sa bage B.O. la banca si ma blocheaza .
Mi se pare a fi un abuz faptul ca ma obliga sa continuu colaborarea alfel imi mai emite o factura de penalizare de 450 lei.
As dori sa stiu daca exista vreo autoritate care ma poata proteja si cum ma pot adresa?
Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Nu pot sa scap de contractul cu firma de tel mobila ReallyEU ReallyEU problema mea este urmatoarea: - am facut un contract de tel mobila cu o firma pe PFA(persoana fizica autorizata),anul acesta in Martie a expirat durata ... (vezi toată discuția)
Creanta cesionata de o firma de telefonie mobila catre societate recuperari creante lia19 lia19 Situatia sta in felul urmator 1.Titularul unui contract de telefonie mobila decedeaza.Factura de 73,27 lei ramane neachitata.Dupa mai bine de doi ani si ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala ?! aaurelianuss aaurelianuss Am colaborat fara contract ( ca PFA ) 2 luni cu o firma. Mi-a fost promis contractul de colaborare prestari servicii, dar nu s-a materializat. In aceasta ... (vezi toată discuția)