Buna seara Dn Cioca , va multumesc de raspuns , incerc sa merg in regim de consultanta pentru a gasi un loc de munca si consultanta pentru a gasi un candidat. Va multumesc de replay ...
Buna ziua,
Avand oferte din partea unor firme din Franta va rog sa imi spuneti ce cod caen ar trebui sa aleg. Activitatea firmei :
Ar trebui ca firma din Romania doar sa gaseasca candidati pentru firmele de acolo urmand ca acestia sa fie angajati direct la aceste firme.
Am inteles ca 7830 ar fi un cod caen adaptat deoarece nu se necesita intocmirea in baza legii 156. Nu pot face firma in baza legii 156 deoarece eu nu voi mai avea aces la candidati.
As dori sa fac firma ca o firma de intermediere ( pur si simplu sa fac legatura intre candidat si angajator si ATAT ). Evident plata mi se va face prin comision de la candidat un mic comision si de la partener un comision mai important. Ma bazez pe principiul ''cauti - iti gasesc - imi dai comision'' si de o parte si de alta. Cauti de munca - iti gasesc , cauti un profesionist iti gasesc.