avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caen 7022 , 7830 sau 7810
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caen 7022 , 7830 sau 7810

Buna ziua,
Avand oferte din partea unor firme din Franta va rog sa imi spuneti ce cod caen ar trebui sa aleg. Activitatea firmei :

Ar trebui ca firma din Romania doar sa gaseasca candidati pentru firmele de acolo urmand ca acestia sa fie angajati direct la aceste firme.

Am inteles ca 7830 ar fi un cod caen adaptat deoarece nu se necesita intocmirea in baza legii 156. Nu pot face firma in baza legii 156 deoarece eu nu voi mai avea aces la candidati.

As dori sa fac firma ca o firma de intermediere ( pur si simplu sa fac legatura intre candidat si angajator si ATAT ). Evident plata mi se va face prin comision de la candidat un mic comision si de la partener un comision mai important. Ma bazez pe principiul ''cauti - iti gasesc - imi dai comision'' si de o parte si de alta. Cauti de munca - iti gasesc , cauti un profesionist iti gasesc.

Ma puteti indruma ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tomdaniel , utilizator 21:10, 11 Mai 2015
Buna seara,
Acest tip de activitate il puteti desfasura doar in baza Lg 156/2000, cu cod CAEN 7810. Pt incalcarea legii amenda este de 10.000 - 15.000 lei.
Cod CAEN 7830 se refera la alt tip de activitate.
Buna seara Dn Cioca , va multumesc de raspuns , incerc sa merg in regim de consultanta pentru a gasi un loc de munca si consultanta pentru a gasi un candidat. Va multumesc de replay ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pfa cu firma de recrutare din strainatate. AndreiAndreea AndreiAndreea Buna ziua, Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7810 si autorizatei de functionare transylvae transylvae Buna, se cunoaste faptul ca o societate comerciala care are ca activitate principala intermedierea locurilor de munca - cod CAEN 7810 - trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract sa inchei? ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa inchei un parteneriat cu o firma de plasare munca in strainatate, firma care a fost de acord sa ii gasesc candidati care sa ... (vezi toată discuția)