avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract PFA cu firma de recrutare din strainatate.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract PFA cu firma de recrutare din strainatate.

Buna ziua,
Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei discuta posibila angajare cu ei. Eu nu fac contract cu candidatii, ci doar cu firma care ma plateste. Intrebarea este: poate fi considerata "selectie si plasare" forta de munca, in intelesul Legii 156/2000 atata timp cat eu nu fac plasare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:11, 18 Martie 2015
Buna seara,
In temeiul art 5 Lg 156/2000 pot desfasura activitate de mediere a angajarii cetatenilor romani in strainatate doar societatile comerciale constituite in baza Lg 31/1990 care au activitate principala cod CAEN 7810. Deci, dvs ca si PFA, nu va incadrati in aceasta categorie.
Referitor la cautarea candidatilor va trebui sa fiti mai explicita. Cum cautati candidatii?
Detin baza de date.
Ok. Cum ati obtinut-o? Cum ati recrutat cetatenii? Ei stiu ca urmeaza sa fie plasati in strainatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract sa inchei? ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa inchei un parteneriat cu o firma de plasare munca in strainatate, firma care a fost de acord sa ii gasesc candidati care sa ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma plasare forte de munca Rares Fulger Rares Fulger BUNA ZIUA! DETIN UN SRL SI AS DORI SA DESCHID UN BIROU PENTRU PLASAREA FORTEI DE MUNCA IN TARA DAR SI IN STRAINATATE. MA INTERESEAZA CE AUTORIZATII IMI ... (vezi toată discuția)
Pfa si recrutarea pt strainatate Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, am un PFA , cod CAEN :\\"recrutare si management forta de munca\\" si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer ... (vezi toată discuția)