avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa si recrutarea pt strainatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa si recrutarea pt strainatate

Buna ziua,
am un PFA , cod CAEN :"recrutare si management forta de munca" si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei discuta posibila angajare cu ei. Eu nu fac contract cu candidatii, ci doar cu firma care ma plateste. Intrebarea este: poate fi considerata "selectie si plasare" forta de munca, in intelesul Legii 156/2000 atata timp cat eu nu fac plasare? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract pfa cu firma de recrutare din strainatate. AndreiAndreea AndreiAndreea Buna ziua, Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei ... (vezi toată discuția)
Exemple de contracte danies danies Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte: 1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din ... (vezi toată discuția)
Recrutare forta de munca din romania pentru ue NICOLASA NICOLASA O firma straina din UE poate recruta forta de munca din Romania printr-un reprezentant al sau specializat in recrutari si de origine romana? Rog detalii, ... (vezi toată discuția)