avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recrutare forta de munca din Romania pentru UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recrutare forta de munca din Romania pentru UE

O firma straina din UE poate recruta forta de munca din Romania printr-un reprezentant al sau specializat in recrutari si de origine romana? Rog detalii, multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
NICOLASA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 25 Iulie 2018
Unde sa recruteze din tara sau din strainatate ?
Buna ziua si va multumesc pentru colaborare! Doresc sa stiu in ce conditii o firma din UE poate recruta forta de munca din Romania, printr-un reprezentant al firmei, specialist in recruitment, roman rezident permanent in tara respectiva. Recrutarea se va face in Romania. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
NICOLASA, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Serviciile specializate de plasare a forței de muncă realizate pe teritoriul României de către un agent de plasare a forței de muncă în străinătate constau în informarea, consilierea și medierea cetățenilor români în vederea angajării acestora în străinătate.

Vedeti mai multe detalii :
Legea 156/2000
[ link extern ]

Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 156/2000
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemple de contracte danies danies Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte: 1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din ... (vezi toată discuția)
Intermediere forta de munca in strainatate ctiberiu88 ctiberiu88 Buna ziua, Ca si persoana juridica in devenire imi puteti spune ce anume imi este necesar din punct de vedere al autorizatiilor pentru a desfasura o ... (vezi toată discuția)
Acreditare itm ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu procedura pentru obtinerea acreditatii itm pentru o firma cu caen 7810-Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de ... (vezi toată discuția)