avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate iancu_278

Activitate iancu_278

Multumesc pentru raspunsuri.
Recunosc, nu inteleg mare lucru cand citesc de pe internet legile, codurile, articolele, prescurtarile, s.a.m.d. Din ce am inteles eu plangere penala se face in cazul unei infractiuni, in cazul asta as fi eu si milioane de pensionari din Romania care am fi infractori :) Ilie1111, a-ti putea sa ma lamuriti va rog? Stiti vre-un caz asemanator in care s-a facut plangere penala? Daca da, sub ce articol s-a incadrat?
Na...nimeni nu ar putea sa imi dea un raspuns cu potentiale finalizari, tinand cont de statusul meu (somer, nu detin bunuri si nici nu voi detine).
Nu detin conturi, venituri sau bunuri pe numele meu (cu exceptia masinii). Se pot atinge de lucrurile din casa daca nu este pe numele meu casa sau bunurile din casa? Pot ajunge la inchisoare?

Si ce se poate intampla daca nu am bani sa le mai dau, nici pt. abonament nici pentru altceva?
Nu detin decat o masina ieftina pe numele meu (care nu ar acoperi soldul nici pe jumate).
Buna.
Am primit un mesaj de la un provider de internet in care scrie ca mi s-a reziliat contractul si urmeaza sa se deschida procedura juridica pentru recuperarea soldului pe care il datorez pana la expirarea perioadei contractuale (este o suma mare).Nu am platit facturile.
Ce inseamna procedura juridica si ce (mi) se poate intampla?