avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate alin1979

Activitate alin1979

am inteles va multumesc...doar ca pe portarul tribualului la toate contopirile respinse am vazut ca plata era in sarcina condamnatului, este adevrat ca la cei care sunt buni de plata se respinge cererea ca nafondata cea ce la mine nu a scris ca nefondata ..
De obicei folosesc acest lucru cand cauzele nu sunt clare?
Am tot urmarit pe portal cauze ca ale mele( contopire pedepse) si in foarte putine cazuri s-a formulat in acest fel.
In plus nu am fost obligat la nicio cheltuiala, toate ramanand in sarcina statului.
Un lucru care nu l-am mai vazut pe portalul tribunalelor este sa se respinga o cerere si cheltuielile si sa le suporte statul.
Am inteles, multumesc mult!
Mi s-a dat si dreptul la contestatie in 3 zile pe care dealtfel am si facut-o. Am tot urmarit pe portal cauze ca ale mele si nu prea am vazut formulate in asemenea fel, in plus cu drept de contestatie in 3 zile.
M- am gandit ca acesta este un lucru bun.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
ce inseamna: Amână pronunţarea la data de xx-xx-xxxx Cu contestaţie odată cu fondul..... cererea a fost respinsa cu contestatie in 3 zile... as dori sa stiu ce inseamna contestatie odata cu fondul , mentionez ca chiar daca cererea a fost respinsa cheltuielile au ramas in sarcina statului, este o greseala??
Răspuns la discuția Repunere pe rol a dosarului
astazi aveam procesul dupa ce l-a repus pe rol si ma asteptam sa raman in pronuintare sau sa mi se comunice sentiita, in schimb revin cu adresa catre tribunalul strain sa se comunice pedeapsa care am efectuat-o in detentie,,,, eu am fost eliberat conditionat din strainatate, ..practic cad s-a efectuat adresa prima data catre tribunalul strain documentele care au venit demondtrau ca pedeapsa era efectuata toata 3 ani, eu executand doar 18 luni. probabil a trecut perioada de incercare ...ce parere aveti?? din cate stiu nu se poate inrautati situatia mea pe contestatia facuta de mine...
Răspuns la discuția Repunere pe rol a dosarului
va multumesc DOAMNE ajuta:)
buna ziua! am facut cerere de contopire pedepse si reunosterea unei sentiinte straine...la curtea de apel am ramas in pronuntare si la data propriuzisa dosarul a fost repus pe rol : Repune cauza pe rol pentru a se pune în dicutie solicitarea de la autoritătile judiciare ,,straine, a informatiilor privind pedeapsa executată în detentie de contestatorul ,,eu,,, în baza sentintei Tribunalului de Inaltă Instantră din ,,strainatate din 00.07.2008. Acordă termen la xxxxx 2015, pentru când se vor cita părtile.
Document: Încheiere de şedinţă imi puteti spune parerea d-voastra?? pare un lucru bun avand in vedere ca tribunalu mi-a respins dar cu drept de contestatie fara sa fiu nici macar nevoit sa platesc ceva totuk ramand in sarcina statului.. va multumesc anticipat