avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie odata cu fondul- ce inseamna?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie odata cu fondul- ce inseamna?

ce inseamna: Amână pronunţarea la data de xx-xx-xxxx Cu contestaţie odată cu fondul..... cererea a fost respinsa cu contestatie in 3 zile... as dori sa stiu ce inseamna contestatie odata cu fondul , mentionez ca chiar daca cererea a fost respinsa cheltuielile au ramas in sarcina statului, este o greseala??
In principiu, sintagma inseamna ca Instanta va judeca contestatia asupra admiterii/neadmiterii cererii/exceptiei in speta in acelasi timp (odata cu) judecarea recursului/apelului asupra fondului (obiectului) dosarului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2015
legalmgm, utilizator
De obicei folosesc acest lucru cand cauzele nu sunt clare?
Am tot urmarit pe portal cauze ca ale mele( contopire pedepse) si in foarte putine cazuri s-a formulat in acest fel.
In plus nu am fost obligat la nicio cheltuiala, toate ramanand in sarcina statului.
Un lucru care nu l-am mai vazut pe portalul tribunalelor este sa se respinga o cerere si cheltuielile si sa le suporte statul.
Am inteles, multumesc mult!
Mi s-a dat si dreptul la contestatie in 3 zile pe care dealtfel am si facut-o. Am tot urmarit pe portal cauze ca ale mele si nu prea am vazut formulate in asemenea fel, in plus cu drept de contestatie in 3 zile.
M- am gandit ca acesta este un lucru bun.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
am inteles va multumesc...doar ca pe portarul tribualului la toate contopirile respinse am vazut ca plata era in sarcina condamnatului, este adevrat ca la cei care sunt buni de plata se respinge cererea ca nafondata cea ce la mine nu a scris ca nefondata ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare yazac yazac in urma unei decizii a curtii de apel bucuresti mi s-a respins contestatia la executare pe art 88 cp(computare),ramanand definitiva. mai pot reitera aceasta ... (vezi toată discuția)
Proces recuperare debit firma la tribunalul teleorman nicholas_rom nicholas_rom Buna Ziua, Am de recuperat o suma de bani de la o firma din Teleorman; am contactat Urban si Asociatii din toamna anului trecut sa se ocupe ei de caz. Prima ... (vezi toată discuția)
Exceptia inadmisibilitatii - cind poate fi invocata din oficiu ? Anca Puma Anca Puma Am mai spus acest lucru pe forum,dar revin cu detalii suplimentare, poate reuseste cineva sa ma lamureasca cum stau lucrurile. Sunt parte intr-un proces ... (vezi toată discuția)