avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie la executare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie la executare

in urma unei decizii a curtii de apel bucuresti mi s-a respins contestatia la executare pe art 88 cp(computare),ramanand definitiva. mai pot reitera aceasta cerere sau mai exista o alta cale juridica?
#-o anca
Cel mai recent răspuns: yazac , utilizator 12:34, 26 Aprilie 2010
recurs?
Daca s-a judecat si recursul si asa se pare ca s-a intamplat nu mai aveti ce face...
cererea era legala si intemeiata iar in decizie s-a specificat ca "este parerea personala a judecatorului".In acest context nu ma mai pot adresa nimanui? nu se mai poate reitera carerea?
Va puteti adresa cui vreti, doar ca nu veti avea succes in tara.

Incercati la CEDO daca aveti convingerea ca este asa cum sustineti.

avocat Claudiu Lascoschi
incercati totusi sa dati detalii.
nu inteleg de ce s-a ajuns la curtea de apel.
ce perioada voiati sa deduceti ,arest preventiv sau v-ati luat fapte de computare ca sa deduceti o pedeapsa executata anterior?
vedeti ca am mai scris referitor la contopiri si deduceri

Alte discuții în legătură

Computare arestare preventiva lazurcamarinica lazurcamarinica sotul meu a primit o condamnare definitiva ptr art.215 de 4 ani in octombrie 2010 ,in care sunt cuprinse si 2 pedepse cu suspendare ptr fapte concurente. A ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu verso arest preventiv.deducerea pedepsei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva un precedent favorabil in sensul ca arestul domiciliar ( arestul executatat la domiciliu) se deduce din pedeapsa aplicata din considerentul ca, este ... (vezi toată discuția)