Am mai spus acest lucru pe forum,dar revin cu detalii suplimentare, poate reuseste cineva sa ma lamureasca cum stau lucrurile. Sunt parte intr-un proces civil,avind ca obiect " obligatia de a face-daune cominatorii", in care am caliatea de reclamant, si a ajuns in faza de apel.
Mai exect, dupa ce instanta de fond mi-a admis doar in parte cererea formulata, adica obliga piritul sa-si indeplineasca obligatiile ce-i revin, introducind ca alternativa sa execut eu insumi aceste lucrari (pe cheltuiala piritului, adica cu recuperarea ulterioara a sumelor cheltuite), daca piritul refuza s-o faca, neobligindu-l pe acesta la plata daunelor cominatorii, ca masura de constringere sa-si indeplineasca el insusi obligatiile pe cere instanta le retine dealtfel in sarcina sa, am formulat apel, dat fiind faptul ca eu nu dispun de mijloacele materiale necesare, fiind vorba de lucrari de anvergura, si in aceasta situatie, piritul n-are nici un interes s-o faca .
Apelul s-a judecat, si a fost "respins ca inadmisibil, acceptind exeptia de inadmisibilitate, invocata din oficiu", cu drept de recurs.
Va rog, daca se poate sa ma lamuriti ce-i cu acesta exceptie de inadmisibilitate invocata din oficiu si ce-as putea sa fac in continuare. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns:
Anca Puma , utilizator
21:28, 30 Mai 2013