Buna ziua! Am o salariata care trebuie sa intre in concediu crestere copil, dar pana va naste isi va lua concediu medical. In momentul in care imi face cerere pentru a intrea in C.C.C si va termina cu concediul medical ii voi suspenda contractul??? Multumesc!
Bună ziua și LA MULȚI ANI!
Acordarea sporului de doctorat pentru un profesor din învățământul gimnazial se acorda sau nu în anul 2016? Vă mulțumesc! Și daca se acordă, e conform legii nr.71/2015? mulțumesc!
Am incheiat doua CIM unei singure persoane cu data de 01 septembrie si am raportat. cum rebuie sa procedez corect ca sa ramana cu un singur CIM? inchei CIM-ul cu aceeasi data si scrie la explicatii ca a fost o eroare si in urma constatarii erorii am remediat greseala? ajutati-ma, va rog!!!!! multumesc!!!!
Care este data limita de raportat in Revisal? De exemplu daca exista o crestere salariala incepand cu 01 septembrie 2015, pana pe ce data pot raporta in Revisal?
Ii fac persoanei in cauza un singur contract cu 1/2 N adm. si 1/2 N muncitor? Cum raportez in Revisal? Trebuie facute doua contracte pentru fiecare norma? Cum se procedeaza? Va multumesc!
Unui salariat i se încheie CIM-ul la data de 31.08.2015. În Revisal la "Data încetare" trebuie trecută data de 31.08.2015 sau 01.09.2015??/ Vă mulțumesc!