avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doua CIM incheiate pentru aceeasi persoana cu aceeasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doua CIM incheiate pentru aceeasi persoana cu aceeasi data de incepere. Cum sterg unul din ele?

Am incheiat doua CIM unei singure persoane cu data de 01 septembrie si am raportat. cum rebuie sa procedez corect ca sa ramana cu un singur CIM? inchei CIM-ul cu aceeasi data si scrie la explicatii ca a fost o eroare si in urma constatarii erorii am remediat greseala? ajutati-ma, va rog!!!!! multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 29 Septembrie 2015
Solutia oferita angajatorilor care au inregistrat dublari ale unor contracte individuale de munca, din motive ce tin de operatiuni incorecte efectuate de acestia,este aceea de invalidare a acestor contracte de munca introduse gresit, prin incetarea lor la data inceperii activitatii si completarea campului “Explicatii” cu un text care sa reflecte inregistrarea eronata a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele de munca din revisal slashtim slashtim Buna ziua, in urma unui control de la o institutie a statului au fost constatate urmatoarele nereguli si anume : - listele din programul meu de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eronata contract de munca la un alt angajator lungeanuadina lungeanuadina Am inregistrat un contrat in revisal la un alt angajator decat trebuia. Cum il anulez? data contractului e 27.01.2016, iar data de inceput e 01.02.2016 (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)