Buna ziua,
in urma unui control de la o institutie a statului au fost constatate urmatoarele nereguli si anume :
- listele din programul meu de inregistrare a contractelor de lucru a angajatiilor nu corespundea cu listele celor de la institutia abilitata pentru a efectua aceste controale.
La ei aparea activ un contract pe care firma mea nu l-a procesat niciodata ca fiind activ, am fost si la cei de la IT pentru a lamurii situatia, iar de acolo au zis ca ,, ii posibil ca acest contract sa se fi dublat din baza lor de date "
Cei de la ,,institutia cu controale,, mi-au dat un termen sa rezolv problema, altfel sunt pasibil de o amenda destul de mare...problema este ca eu nu stiu cum sa o rezolv !
Ma poate ajuta cineva ??
Multumesc
In extrasul lor apare acest contract inca activ din 2012, in Revisalul pe care pot eu sa-l vizualizez de pe calculatorul meu, nu apare acest contract....m-am gandit ca poate ei nu au baza de date actualizata....sau nu stiu....in orice caz nj stiu cum sa procedez mai departe, iar zilele trec !
Revisal
editaama
va rog cine ma poate ajuta
la cate zile duce se da decizia de incetare a contractului de munca trebuie transpusa in revisal?
(vezi toată discuția)