Buna ziua,
in urma unui control de la o institutie a statului au fost constatate urmatoarele nereguli si anume :
- listele din programul meu de inregistrare a contractelor de lucru a angajatiilor nu corespundea cu listele celor de la institutia abilitata pentru a efectua aceste controale.
La ei aparea activ un contract pe care firma mea nu l-a procesat niciodata ca fiind activ, am fost si la cei de la IT pentru a lamurii situatia, iar de acolo au zis ca ,, ii posibil ca acest contract sa se fi dublat din baza lor de date "
Cei de la ,,institutia cu controale,, mi-au dat un termen sa rezolv problema, altfel sunt pasibil de o amenda destul de mare...problema este ca eu nu stiu cum sa o rezolv !
Ma poate ajuta cineva ??
Multumesc
Solutia oferita de catre Inspectia Muncii pentru angajatorii care au inregistrate dublari ale unor c.i.m., din motive care tin de operatiuni incorecte efectuate de catre acestia este de invalidare a acestor c.i.m. introduse gresit, prin incetarea lor la data inceperii activitatii si completarea campului "Explicatie" cu un text care sa reflecte inregistrarea eronata a contractului.
Revisal
editaama
va rog cine ma poate ajuta
la cate zile duce se da decizia de incetare a contractului de munca trebuie transpusa in revisal?
(vezi toată discuția)