avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modul de vizualizare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modul de vizualizare Revisal

Bună ziua,

Daca transmit datele in REGES online si imi arata corect tote contractele active şi încetate e posibil ca ITM sa nu le vizualizeze asa. Adica dintr-un contract incetat să fie contract activ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 18 Octombrie 2013
Nu exista o astfel de posibilitate, decat daca c.i.m. este dublat in baza de date.
si cum pot eu sa stiu daca cim este dublat?
Puteti depune o solicitare in acest sens la ITM - sa va elibereze un extras de revisal. Acolo se va vedea daca exista sau nu c.i.m. dublate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Stare contract - activ in revisal constantin_b constantin_b desi contractul a incetat in data de 01 10 2011, apare activ in REVISAL, angajatorul sustine ca la el in revisal apare inactiv, a actualizat baza de date ... (vezi toată discuția)
Revisal - inregistrare contract ang10 ang10 Buna ziua, Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se ... (vezi toată discuția)