Buna ziua,
Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se inregistreze am mai trimis o data si la fel mi sa intamplat nu mia aratat inregistrare.A doua zi cand am verificat aveam 2 inregistrari pentru acelasi contract.Cei de la Itm mi au spus ca nu se poate stege, important e sa fie inregistrat corect, in ziua anterioara inceperii activitati.
Ma poate ajuta cineva cu vre o parere?:(
ContSters327883
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
transmiterea fisierului de 2 ori nu inseamna inregistrarea cim de 2 ori, Revisalul nu permite inregistrarea de 2 ori a aceluiasi cim (exista avertizari la nr cim, la cnp angajat), in ce privese Revisalul, vorbiti numai cu programatorii de la inspectia muncii, ei va pot ajuta, inspectorii de la ITM va ajuta in problemele legale, la orele 9, 10, 11, 21, 22 puteti vedea in cateva minute ca s-a transmis un fisier, insa la alte ore, functioneaza mai greu si preluarea nu se vede nici dupa 2 ore
AVETI DREPTATE CU ORA TRIMITERI. Eu am inregistrat acest contract la ora 16 si am asteptat pana la ora 17 si nu imi aparea nici o inregistrare si am mai trimis odata si a doua zi au aparut ambele inregistrari.