avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal - inregistrare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal - inregistrare contract

Buna ziua,
Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se inregistreze am mai trimis o data si la fel mi sa intamplat nu mia aratat inregistrare.A doua zi cand am verificat aveam 2 inregistrari pentru acelasi contract.Cei de la Itm mi au spus ca nu se poate stege, important e sa fie inregistrat corect, in ziua anterioara inceperii activitati.
Ma poate ajuta cineva cu vre o parere?:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 19 Mai 2024
Intr-adevar , nu se pot sterge inregistrarile din REVISAL.
S-a dublat c.i.m.?
Nu se pot sterge dar se poate inceta unul din contracte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
transmiterea fisierului de 2 ori nu inseamna inregistrarea cim de 2 ori, Revisalul nu permite inregistrarea de 2 ori a aceluiasi cim (exista avertizari la nr cim, la cnp angajat), in ce privese Revisalul, vorbiti numai cu programatorii de la inspectia muncii, ei va pot ajuta, inspectorii de la ITM va ajuta in problemele legale, la orele 9, 10, 11, 21, 22 puteti vedea in cateva minute ca s-a transmis un fisier, insa la alte ore, functioneaza mai greu si preluarea nu se vede nici dupa 2 ore
AVETI DREPTATE CU ORA TRIMITERI. Eu am inregistrat acest contract la ora 16 si am asteptat pana la ora 17 si nu imi aparea nici o inregistrare si am mai trimis odata si a doua zi au aparut ambele inregistrari.
Cum va apar c.i.m. in baza de date a REVISAL-ului ?

Programul functioneaza bine si in alte ore decat cele mentionate anterior.

Alte discuții în legătură

Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu In contactez in legatura cu revisalul online... Am trimis revisalul cu o zi inaintea inceperii activitatii unui salariat sa zicem pe 29 si pe 30 urma sa ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)