Buna ziua,
Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se inregistreze am mai trimis o data si la fel mi sa intamplat nu mia aratat inregistrare.A doua zi cand am verificat aveam 2 inregistrari pentru acelasi contract.Cei de la Itm mi au spus ca nu se poate stege, important e sa fie inregistrat corect, in ziua anterioara inceperii activitati.
Ma poate ajuta cineva cu vre o parere?:(
Buna ziua,o intrebare va rog,intampin si eu o problema cu fostul patron. M am angajat la el si nu mi a facut contract ca eu tocmai ce terminasem divortul si asteptam definitiva si avand un copil in intretinere,putea sa imi faca contractul cu conventie si a zis ca imi face cand imi schimb numele. Eu sambata n am mai mers si i am zis ca nu ma mai duc ,el nu vrea sa imi dea restul de bani ca scuza ca daca magazinul sta inchis eu platesc pierderile,si i am zis ca merg la I.T.M ,dar a zis ca imi face contract in revisal ,si daca voi merge la I.T.M voi lua eu amenda ca nu l am semnat,ce sa fac? Multumesc!