In contactez in legatura cu revisalul online...
Am trimis revisalul cu o zi inaintea inceperii activitatii unui salariat sa zicem pe 29 si pe 30 urma sa incepa activitatea , pe 30 cand am trimis revisalul avand decizii de incetare mi-a aparut iar contractul care a fost trimis si pe 29 .....este vreo problema ca a fost trimis si pe 30??? eu cred ca in urma xml-urilor care au si cate un nr de inregistrate cat si data cand sunt trimise se observa ca a fost trimis si cu o zi inaintea inceperii activitatii acelui salariat. Poate ma puteti ajuta si cu un raspuns ptr aceasta nedumerire.
Va multumesc!
O zi buna!
Dacă aţi trimis revisalul de 2 ori salariatul apare de 2 ori ca şi cum ar fi angajat de 2 ori. Vedeţi că în revisal apare posibilitatea vizualizării salariaţilor angajaţi cu contract de muncă. urmăriţi dacă salariatul respectiv apare de 2 ori.
aoleu si atunci ce este de facut??? daca imi apare de doua ori??? practic datele cnp si toate cele adica data angajarii este aceasi??? nici nu vreau sa ma gandesc.....daca imi apar o singura data e ok sau???/ e o problema revisalul asta sincer.....exista posibilitatea sa-i stergi cumva din revisal daca apare de doua ori sau????mi-aduc aminte ca si o colega mi-a zis la sf de luna a mai trimis inca o data revisalul de la inceputul lunii pana la sf lunii, sa fie sigura ca nu a scapat nici o persoana sa fie inregistrata fie cu demisie fie cu cim nou. A nici nu vreau sa ma gandesc.....ce ramane de facut in acest caz???
In acest caz, mergeti la serviciul IT din cadrul ITM-ului cu o adresa prin care le solicitati sa stearga din REVISAL c.i.m. dublate ... mentionati numele , prenumele si CNP-ul persoanei dublate in REVISAL: