avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stare contract - activ in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stare contract - activ in REVISAL

desi contractul a incetat in data de 01 10 2011, apare activ in REVISAL, angajatorul sustine ca la el in revisal apare inactiv, a actualizat baza de date saptamana trecuta (10 11 2014) dar tot activ apare la ITM. Aveti idee unde a intervenit "eroarea"...cum se poate remedia? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:38, 19 Noiembrie 2014
Nu cumva c.i.m. este dublat in baza de date REGES?
cum as putea cunoaste eu daca este dublat sau nu, ca si fost angajat ? ce pot eu face in ca starea activa a contractului din revisal sa devina inactiva? e posibil sa rezolv ceva daca merg la ITM ?
Puteti merge la ITM sa va verifice in baza de date si , totodata, sa va spuna daca aveti c.i.m. dublat.
In data de 01.10.2011 cand cim-ul dvs a incetat, societatea a fost obligata sa intocmeasca Revisal si sa-l transmita catre ITM. Daca Revisal-ul a fost transmis corect, firma a primit un cod de incarcare. Rugati sa va dea codul si sa-l verificati la ITM.
La ITM nu are cum sa verifice codul de incarcare , ori se cauta dupa CNP-ul persoanei , ori dupa CUI-ul angajatorului si mai ales ca este vorba despre 2011 cand s-a mers in paralel cu depunerea registrelor completate in baza HG 161/2006 si in baza HG 500 500/2011

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Control violetaanna violetaanna intampin o probl.pe care nu stiu cum sa o rezolv si poate ma ajutati ,este prima data cand intru pe acest forum. In data de 02.05.2011 am facut revisalul pt ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)