avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare eronata contract de munca la un alt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare eronata contract de munca la un alt angajator

Am inregistrat un contrat in revisal la un alt angajator decat trebuia. Cum il anulez? data contractului e 27.01.2016, iar data de inceput e 01.02.2016
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 27 Ianuarie 2016
Ii faceti incetarea la data inceperii activitatii si completarea campului “Explicatii” cu un text care sa reflecte inregistrarea eronata a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua cim incheiate pentru aceeasi persoana cu aceeasi data de incepere. cum sterg unul din ele? ramonab06 ramonab06 Am incheiat doua CIM unei singure persoane cu data de 01 septembrie si am raportat. cum rebuie sa procedez corect ca sa ramana cu un singur CIM? inchei CIM-ul ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca din revisal slashtim slashtim Buna ziua, in urma unui control de la o institutie a statului au fost constatate urmatoarele nereguli si anume : - listele din programul meu de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Eroare de inregistrare in revisal Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Tin revislaul la 2 firme, X si Y. Firma X a facut o angajare, iar eu dintr-o eroare am facut inregistrarile in revisal pe firma Y. Se mai poate ... (vezi toată discuția)