Buna ziua.
Tin revislaul la 2 firme, X si Y. Firma X a facut o angajare, iar eu dintr-o eroare am facut inregistrarile in revisal pe firma Y. Se mai poate anula?
Revisalul inca nu a fost transmis la ITM
Va logati pe firma Y si in aceiasi zi (data de incepere a contractului) il si incetati si la observatii mentionati situatia reala.
Pe firma X inregistrati corect contractul de munca.
In momentul in care veti transmite informatii pe site la ITM pentru firma Y, contractul de munca introdus gresit va fi vizualizat (incetat), cu mentionarile facute de dumneavoastra.
Pentru a putea fi sters definitiv, puteti face o cerere, catre Registratura ITM , cerere ce va fi redirectionata catre TeamNet (firma ca se ocupa de gestionarea revisalului), prin care din motive intemeiate (ca si cel mentionat de dumneavoastra) solicitati stergerea din baza de date a respectivului contract.
Ar mai exista o varianta, posibila doar daca in viitorul apropiat, pe firma Y ati avea un contract individual de munca - ati putea inlocui toate datele salariatului de la firma X, introdus eronat.
In cazul acestei a doua variante nici nu se vor mai trimite la ITM datele eronate si nu va mai trebui sa faceti cerere pentru stergere.
Nu aveti cum sa anulati inregistrarea facuta. Va trebui sa incetati c.i.m. cu mentiunea inregistrat eronat. Data incetarii fiind = data inceperii activitatii.
Contractul a fost inregistrat in revisal astazi, 05.08.2013, iar data inceperii activitatii este data de maine, 06.08.2013. Ca sa-l pot inceta cu data inceperii activitatii trebuie sa astept pana maine, sau pot sa prelucrez incetarea inca de astazi si sa-l si transmit la ITM cum ca a fost inregistrat azi, si tot azi l-am incetat, si totusi data incetarii sa fie de maine?