avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare de inregistrare in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare de inregistrare in Revisal

Buna ziua.
Tin revislaul la 2 firme, X si Y. Firma X a facut o angajare, iar eu dintr-o eroare am facut inregistrarile in revisal pe firma Y. Se mai poate anula?
Revisalul inca nu a fost transmis la ITM
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 5 August 2013
Cu ce articol ar trebui incetat? Exista obtiunea "Alt temei" . Ma pot folosi de el?
Da, exista optiunea alt temei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent gresit salariati revisal - alta firma cioc natalia cioc natalia Buna seara, va rog urgent un raspuns.... Am inregistrat in revisalul cel nou, salariati(contracte) pe firma X care nu trebuia, dar de fapt trebuia pe firma Y. ... (vezi toată discuția)
Declarare gresita angajat ContSters331936 ContSters331936 Am si eu 2 firme de medicina veterinara de ex: firma X cu 2 salariati si firma Y tot cu 2. In data de 13.02.2015 administratorul firmei Y sa prezentat la birou ... (vezi toată discuția)
Greseala revisal tanasescu_gaby tanasescu_gaby Buna ziua, Am o societate cu 4 angajati. Am facut transferul in noul REVISAL la data cand a aparut acesta (2011). De atunci nu am mai facut nici o modificare, ... (vezi toată discuția)