avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declarare gresita angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declarare gresita angajat

Am si eu 2 firme de medicina veterinara de ex: firma X cu 2 salariati si firma Y tot cu 2. In data de 13.02.2015 administratorul firmei Y sa prezentat la birou sa ii face o noua angajare cu data de incepere activitate de 17.02.2015 insa in revisal dintr-o mic neatentie am facut angajarea pe firma X....iar dupa ceva timp fara sa imi dau seama de situatia creata cand m-am uitat in programul in care lucrez pe salariati la firma Y am constatat ca ii lipseste salariatul respectiv si i l-am mai declarat inca odata in revisal dar cu data de 26.03.2015 pentru ca atunci am constatat greseala facuta. Ce mai pot face in aceasta situatie ca sa reglez lucrurile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 9 Aprilie 2015
In ce sens sa le mai reglati daca ati facut deja corecturile necesare, adica inregistrare pe firma y si stergere integistrare eronata de la firma x?
Nu mai aveti cum sa mai corectati greseala facuta , intrucat transmiterea intarziata a REVISAL-ului se poate observa la un eventual control al ITM-ului.
eu nu am facut practic nici o modificare acest salariat figureaza in revisal acuma pe ambele firme si pe Y si pe X...eu ce pot face in continuare ca sa il mut pe firma corect adica sa apara ca lucreaza doar pe firma Y cum ar fi trebuit de la inceput...
La firma care a fost inregistrat gresit ii incetatii c.i.m. cu data inceperii activitatii si la alte detalii mentionati inregistrare gresita.
nu ii pot suspenda contractul pe durata respectiva pe firma X? ca sa nu mai plateasca firma X contributiile deoarece nu era salariatul ei.

Alte discuții în legătură

Eroare de inregistrare in revisal Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Tin revislaul la 2 firme, X si Y. Firma X a facut o angajare, iar eu dintr-o eroare am facut inregistrarile in revisal pe firma Y. Se mai poate ... (vezi toată discuția)
Refuz inregistrare cerere de pensionare alexgh alexgh Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: Angajat al unei firmei de transport aerian X primeste notificare de la angajator ca incepand cu data de 15.06.2021 ... (vezi toată discuția)
Diferente intre decizia de incetare cim si adeverinta Dorinel6 Dorinel6 Salutare. Ma aflu intr-o situatie relativ ciudata. Am demisionat de la fostul angajator, iar in prima zi de dupa incetarea activitatii am fost chemat sa ridic ... (vezi toată discuția)