avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate valentinseran

Activitate valentinseran

Buna seara.Am scris despre amenda din Austria si nu am primit nici un raspuns.Am o intrebare la acelasi subiect.Cum se poate sa primesti alte numere de inmatriculare daca taloanele si placutele de inmatriculare au fost retinute de politia din Austria iar administratorul societatii pentru care am facut cursa a venit cu alte placute de inmatriculare pentru trailer.Acest lucru s-a intamplat in data de 28.01.2015.Poate se sesiseaza si politia rutiera Arad.Va multumesc.
Discuție Amenda Austria
Buna ziua.Ma numesc Valentin.In luna Ianuarie 2015 am transportat cu un trailer plus remorca 2 autoturisme (unul accidentat iar celalalt ars) pentru dezmembrat. In Austria la un punct de control fix am fost pus pe cantar si am avut depasire greutate. Dupa cantar mi s-a facut si o verificare tehnica gasinduse mai multe defectiuni tehnice si electrice.Dupa control politia austriaca mi-a spus ca se va primi o amenda in jur de 1500 euro si au vrut sa ma duca la un hotel sa ma cazez pana se rezolva cumva problema.Administratorul firmei a refuzat plata amenzii cat si cazarea mea.Am stat acolo 2 zile si intr-o noapte a venit un camion mai mare din Cehia si a luat intreg utilajul si pe mine. Tin sa mentionez urmatoarele: platforma auto plus remorca sunt inregistrate in RO pe firma si aveau verificarea tehnica la zi; incarcatura si modul de a pune masinile mi-au fost dictate de catre administratorul firmei, cat si ruta de intoarcere din Germania; defectiunile nu s-au produs la acea cursa si erau mai vechi; s-a platit pe loc o amenda de 110 euro; s-a demontat placute de inmatriculare si au fost retinute impreuna cu taloanele; eu nu am fost angajat cu forme legale, am fost sofer de ocazie. In final am primit acasa in aprilie 2015, pe numele meu amenda din Austria in valoare de 850 euro,iar acum administratorul firmei refuza sa plateasca aceasta amenda(firma se ocupa cu dezmembrari auto si merge deosebit de bine,deci bani ar fi).Cam ce ar fi de facut in acest caz?Va multumesc.