avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Talon retinut si placute inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Talon retinut si placute inmatriculare

Buna seara.Am scris despre amenda din Austria si nu am primit nici un raspuns.Am o intrebare la acelasi subiect.Cum se poate sa primesti alte numere de inmatriculare daca taloanele si placutele de inmatriculare au fost retinute de politia din Austria iar administratorul societatii pentru care am facut cursa a venit cu alte placute de inmatriculare pentru trailer.Acest lucru s-a intamplat in data de 28.01.2015.Poate se sesiseaza si politia rutiera Arad.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:28, 19 Mai 2015
Sesizati dvs oficial SPR Arad

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vândut o maşină Veronica Melania Veronica Melania Am vândut o maşină în urmă cu trei ani dar cumparatorul nu și-a trecut-o pe nume. Am făcut contract de vânzare cumpărare, am radiat-o de la ... (vezi toată discuția)
Amenda austria valentinseran valentinseran Buna ziua.Ma numesc Valentin.In luna Ianuarie 2015 am transportat cu un trailer plus remorca 2 autoturisme (unul accidentat iar celalalt ars) pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ... Costel Traian fer Costel Traian fer Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în ... (vezi toată discuția)