In urma unui conflict verbal la locul de munca cu un coleg aceasta intamplandu-se cu cateva luni in urma,acesta mi-a adus injurii si m-a amenintat cu bataia.Bineinteles i-am spus sefei,insa nu m-a luat in seama.Ieri s-a intamplat acelasi lucru,am fost din nou la sefa,i-am explicat din nou situatia cu colegul respectiv,a venit si colegul pt.a ne "confrunta",dar m-a amenintat din nou chiar in fata sefei,ca nu la servici ma va bate,ci va veni la mine acasa(stau undeva la casa ,nu am gard,iar primul vecin e la 150 metri) si va pune in aplicare ceea ce a spus.Sefa nu a spus nimic,eu iesind afara din birou.S-a mai intamplat un caz,tot aici la acelasi loc de lucru, in care un tanar pur si simplu a fost luat de gat,s-a ajuns la sefi dar a iesit vinovat tot el si nu stiu in cazul meu daca se rezolva ceva;s-a laudat pe la alti colegi ca il doare nu stiu unde daca il da afara,am auzit discutia.Mentionez ca este o firma mare cu 1000 angajati,sindicat,aliniata la standarde europene etc.Intrebarea mea este ce as putea face pt a ma apara,sunt total nevinovat,sa discut cu alti sefi,sa angajez un avocat,sa-mi iau pistol?Deja ma simt panicat,vin la servici ca si cainele la lant.Multumesc anticipat!
va rog sa ma ajutati intr-o problema:am cumparat o masina inmatriculata in Romania printr-un intermediar din alt oras, anunt de pe internet,insa nu am fost atent cand am luat actele de la el si nu mi-a dat certificatul fiscal si nici fisa de inmatriculare,l-am tot sunat,mi-a spus ca se rezolva insa nu s-a rezolvat pana in prezent,a trecut aproapa doua luni,nu pot da de fosta proprietara.Ce as putea face si cui sa ma adresez pt. a-mi rezolva problema?