avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cumparare masina fara fiscal si fisa de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cumparare masina fara fiscal si fisa de inmatriculare

va rog sa ma ajutati intr-o problema:am cumparat o masina inmatriculata in Romania printr-un intermediar din alt oras, anunt de pe internet,insa nu am fost atent cand am luat actele de la el si nu mi-a dat certificatul fiscal si nici fisa de inmatriculare,l-am tot sunat,mi-a spus ca se rezolva insa nu s-a rezolvat pana in prezent,a trecut aproapa doua luni,nu pot da de fosta proprietara.Ce as putea face si cui sa ma adresez pt. a-mi rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:47, 13 Mai 2015
Ce fel de tarnzactionare bun mobil ati realizat in lipsa certificatului fiscal si al fisei de inmatriculare ?
Lipsa certificatului fiscal ridica suspiciunea existentei de debite
Intermediarul a prezentat procura din partea proprietarului de drept al bunului mobil ?
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea actionarii in instanta a intermediarului sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto sh VASILE5257 VASILE5257 BUNA ZIUA . AM CUMPARAT UN AUTO SH. SI NU AM PRIMIT FISCALUL SI NICI FISA DE INMATRICULARE . AM CONSTATAT CA NU ESTE TRECUT NICI IN CARTEA MASINII . AM FACUT ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal? teodorescuflorin teodorescuflorin Buna ziua.Ma lupt cu urmatoarea problema:am cumparat o masina de la un intermediar.In dosar am contractul V-C dintre mine si el+fiscalul lui,ctr. V-C dintre el ... (vezi toată discuția)