avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto sh
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto sh

BUNA ZIUA . AM CUMPARAT UN AUTO SH. SI NU AM PRIMIT FISCALUL SI NICI FISA DE INMATRICULARE . AM CONSTATAT CA NU ESTE TRECUT NICI IN CARTEA MASINII . AM FACUT DOAR UN ACT DE VANZARE CUMPARARE SI ATAT A RAMAS SA-MI TRIMITA FISCALUL CEEA CE NU PREA CRED CA SE VA MAI INTAMPLA . FARA ACESTE ACTE NU O POT INMATRICULA ? SAU CE POT FACE IN CONTINUARE ? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:04, 2 Iulie 2015
Nu o puteti inmatricula fara "fiscal" si fara "fisa", asa ca ori o faceti cuibar pentru oua, ori cautati un avocat si rezolutionati contractul de vanzare daca credeti ca merita bataia de cap.
Cat ati dat pe taraboanta?
Legal,nu puteti incheia contract de vanzare cumparare in lipsa certificatului fiscal si al fisei de inmatriculare
AM CONSTATAT CA NU ESTE TRECUT NICI IN CARTEA MASINII

Daca vanzatorul nu este trecut in cartea masinii,evident nu are cum sa va puna la dispozitie certificat fiscal
Analizati oportunitatea actionarii in instanta a vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)