avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare auto fara fiscal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare auto fara fiscal?

Buna ziua.Ma lupt cu urmatoarea problema:am cumparat o masina de la un intermediar.In dosar am contractul V-C dintre mine si el+fiscalul lui,ctr. V-C dintre el si cel ce a adus masina si este scris in brief-ul mic,dar fara fiscal. Acum,cel ce a adus masina in tara in prima faza mi-a cerut 100 ron ptr. fiscalul lui,iar acum nu imi mai raspunde nici la telefon,cu toate ca am fost de acord cu spaga ceruta de el.In afara de fiscalul lui,am platit toate taxele,inclusiv taxa de prima inmatriculare,iar la dosar nu imi lipseste decat acest act. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:09, 7 Ianuarie 2013
Lipsa certificatului fiscal ridica suspiciuni asupra existentei de diferite debite in sarcina vanzatorului autoturismului
Daca nu solutionati amiabil,puteti solutiona prin actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina fara fiscal si fisa de inmatriculare ceacea ceacea va rog sa ma ajutati intr-o problema:am cumparat o masina inmatriculata in Romania printr-un intermediar din alt oras, anunt de pe internet,insa nu am fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina germania (de la firma) smokerikkk smokerikkk Buna ziua! Vreau sa achizitionez o masina adusa din Germania de catre un intermediar. Masina nu are numere, nici de Germania, nici numere rosii de Romania. ... (vezi toată discuția)