avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare masina Germania (de la firma)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare masina Germania (de la firma)

Buna ziua! Vreau sa achizitionez o masina adusa din Germania de catre un intermediar. Masina nu are numere, nici de Germania, nici numere rosii de Romania. Proprietarul este firma, si imi poate oferi contract de v-c intre el si vanzatorul din Germania, Brief mare si Brief mic, plus factura de la firma lui si contract de v-c intre mine si el. Intrebarea mea este: pentru a inmatricula masina in Romania, mai am nevoie de altceva de la acest intermediar-firma? Am nevoie de certificat fiscal? El spune ca nu, ca este de ajuns doar factura pe care mi-o ofera el.
Cel mai recent răspuns: smokerikkk , utilizator 21:39, 26 Martie 2016
Este obligatoriu necesar certificat fiscal
Chiar daca in brief este trecut proprietarul din Germania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh adus din afara prin intermediar BIG_V BIG_V Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina adusa din afara si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa primesc de la vanzator. Problema ar fi ca cel de la care o iau a ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto / brief mic CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, La inceputul lunii noiembrie am achizitionat un automobil din germania, ce a fost adus in romania de catre un samsar, actul de vanzare cumpare a ... (vezi toată discuția)