avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare auto SH adus din afara prin intermediar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare auto SH adus din afara prin intermediar

Buna ziua,

Vreau sa cumpar o masina adusa din afara si as vrea sa stiu ce acte trebuie sa primesc de la vanzator. Problema ar fi ca cel de la care o iau a luat-o la randul lui de la cineva care a adus-o din Germania(deci 2 intermediari in tara pana sa ajunga la mine) pe platforma si i-a scos numere rosii in tara.
Din cate stiu eu, ar trebui sa primesc actele masinii, brief mare si mic, fiscal de la cel de la care o cumpar(sau de la primul intermediar?) si contractul de V-C intre neamt si romanul care a adus-o(primul vanzator) pe langa cel de V-C intre mine si cel de la care o iau(al 2-lea vanzator).
Masina a fost adusa pe platforma, dar nu mai exista CMR-ul. Se poate rezolva printr-o declaratie, am inteles, dar nu stiu unde trebuie data.
Am omis ceva? Mai sunt si alte acte pe care trebuie sa le primesc?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina anakyn anakyn cum se poate inmatricula o masina adusa din germania de x, x are contract vanzare cumparare cu germanul, si y a cumparat-o din ro de la x, problema e ca x a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina germania (de la firma) smokerikkk smokerikkk Buna ziua! Vreau sa achizitionez o masina adusa din Germania de catre un intermediar. Masina nu are numere, nici de Germania, nici numere rosii de Romania. ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)