Buna ziua. Suntem in potrivire cu o fetita pentru a o adopta. Urmam toti pasii necesari: vizite, analize, etc. Problema este ca ea este declarata adoptabila dar nu exista declaratie din partea mamei ca este de acord cu adoptia copilului.Ceilalti membrii ai familiei au fost de acord cu darea spre adoptie a copilului. Dupa mai multe vizite ale Directiei pentru protectia copilului in care s-a dovedit ca ea nu are conditii pentru a o creste si nici nu a vrut sa o ia acasa sau nu s-a interesat de ea, s-a dat o sentinta ca fetita sa fir declarata adoptabila, trecându-se peste consimtamantul mamei, astfel urmarindu-se interesul superior al copilului.Dupa procesul de incuviintare, mama va fi anuntata. Intrebarea este: va mai avea vre-un drept asupra deciziei? Exista sanse sa refuze astfel, afectand decizia instanței de incuviintare? Mulțumesc
Buna seara. Am primit o oferta dentica pe email astazi. Am citit exact ce vrea sa spuna si este o teapa si o hotie la drumul mare. Eu umblu pe la interviuri de 1 an sa gasesc un job cu salariu brut de 6000 de roni si angajatorii se inrosesc la fata cand aud cat cer.....si astia ii ofera asa de parca sunt role de hartie igienica pe un gard. Doamna Ruxandra ziceati ca ati terminat o facultate si un master in administratia afacerilor....deci ati fi mai in masura ca mine sa apreciati ce hram poarta teparii astia. Eu nici macar nu am incercat sa accesez linkul mai ales ca intr-adevar ei scriu "site" asa cum se aude "sait". Oricum nu le trimiteti documente personale sau date de card ca cine stie cu de datorii va treziti la banca peste noapte.....mai ales ca vor sa nu ai limita pe card de 5000 de E.
Sper sa fiti la fel de circumspecta ca pana iin prezent si sa nu va lasati pacalita.