Am redactat actiunea. Am dovezile medicale si ma voi gandi la despagubiri pentru cele 72 de ore fara gaze.
Cum adica sa anulez taxa de conectare si atat? Asta e ideea dupa ce ei au taiat gazele degeaba pentru 72 de ore? Normal ca voi cere despagubiri pentru asta. Ma gandisem initial la cateva zeci de mii de euro, dar o sa cer intre 1000 si 5000. Normal ca se plateste taxa de timbru, nu e asta problema.
Am fost deconectat pentru neplata de de GDF, insa actiunea lor a fost una abuziva, pentru ca nu a trimis nici un fel de Notificare asa cum cere legea, nici pe mail, nici prin posta si nici in contul meu de la GDF. Am stat fara gaze 3 zile, desi achitasem vineri in ziua deconectarii ei au venit luni. In contract scrie ca reconectarea se face in 24 de ore de la data platii (nu ore lucratoare, ci doar ore).
Dupa aceasta problema si pentru ca de vineri pana luni nu am putut face mancare, nu am avut caldura si apa calda, dar mai ales pentru ca un minor aflat in casa a fost bolnav si nu l-am putut ingriji cum trebuie din motivele de mai sus am decis sa actionez GDF in judecata.
Caut un avocat bun si doresc sa obtin de la ei o suma de daune morale care chiar sa ii doara.
Se ofera cineva? Are cineva experienta? De asemenea, ce suma pot cere? Cat mai mult, vreau sa ii doara, nu ma intereseaza taxa de timbru, o platesc.