avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate PAULANEDE

Activitate PAULANEDE

Discuție Prejudiciu
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati. Prejudiciul a fost descoperit de Curtea de conturi după ce funcționarului public plecase din institutie. La data constatării acesta era și este și în prezent functionar public in altă institutie. Am emis Decizie de imputare pe care nu a atacat-o în termen. În prezent am introdus cerere de chemare în raspundere civila deluctuala. Judecătoria declină competentă Tribunalului - contencios administrativ. Apărarea lui este ca nu mai avea calitatea de functionar public in institutie. Dar avea această calitate in alta institutie publica. Ce pot invoca in acest sens? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția AJUTOR JURISTI!!
Multumesc foarte mult, va doresc numai bine!!!
Răspuns la discuția AJUTOR JURISTI!!
Va multumes foarte mult !!! Va rog sa ma lamuriti, daca nu am avut niciodata incadrare ca functionar public, pot participa la concursul pentru DEBUTANT ?? MULTUMESC
Buna ziua, va rog sa ma ajutati.
Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma incadreze cu studii superioare. In prezent sustin un exam pt ocuparea unui post de jurist debutant la o institutie de stat. Dupa cat timp pot deveni jurist asistent si apoi principal si care este procedura in institutie ?? La salariu de incadrare care am inteles ca va fi minim, se mai adauga ceva pt cei 18 ani vechime?? Va multumesc!!