avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate FdLoto

Activitate FdLoto

Buna tuturor.
Dupa cum scriam in titlu, sa va povestesc o intamplare jenanta si penibila, din punctul meu de vedere :-)
Am de-aface cu un tip calabrez, italian care imi tot trimite mesaje de amenintare pe telefon. Mi-a fost prieten perioada ce am lucrat-o in Italia, m-am intors acasa in Romania cu gandul ca doar pentru o perioada scurta apoi ma voi reintoarce la el in Italia. Acest lucru nu s-a intamplat si l-am lasat, ne-am despartit. In acest timp de 2 ani, cat eu eram/sunt acasa, el din prorie initiativa imi trimitea cand putea banuti prin western union, restul cred ca vi-l puteti imagina. Acum isi vrea banii inapoi, acuzadu-ma ca l-am furat sau m-a imprumutat. Ei bine amenintarile vin in sensul ca pana in data cutare daca nu ii inapoiez suma de 2000e ori ma da pe mana politiei, ori la un avocat sa-si recupereze ... banii.
Ma gandesc pe cat se poate de logic, legal, chiar poate sa-mi faca ceva?

Va multumesc si astept parerile voastre. O zi buna,
Maria
Răspuns la discuția Asfaltare strada/alee
[Catre
Primaria municiupiului x

Subsemnatul x, domiciliata in x, posesorul a CI x, CNP x, alaturi de subsemnatii mentionati in tabelele de mai jos, rugam prin prezenta adresa, reabilitarea, modernizarea obiectului rutier (aleea si parcarea) delimitat de blocurile 9, 9/A, 9/B, din cartierul Revolutiei.
De asemenea rugam urmatoarele:
- prioritizarea obiectivului mentionat, avand in vedere aleea si parcarea aferenta se afla in stare avansata de degradare fiind aproape impracticabila deplasarii pe jos in conditii de ploi, zapezi iar accesul la cosul de gunoi este imposibil cauza fiind noroiul si apa acumulata in balti.
- nivelul … redus raportat la beneficiile aduse locuitorilor din zona, avand in vedere faptul ca respectiva alee (redusa ca suprafata, aproximativ … mp este zilnic intens circulata de locuitorii din zona atat pietonal cat si cu autovehicole.
- aceasta alee este zona de acces principala spre partea de nord/nord-est a cartierului cat si spre ambele cimitire ale orasului.
- nu in ultimul rand, dar dorim sa evidentionam atat partea estetica cat si si cea umana, din punct de vedere al confortului in ceea ce priveste accesul cu un carucior pentru copii sau pentru locatarii vai in varsta.
- va rugam sa tineti cont si de faptul ca densitatea populatiei este ridicata in zona mentionata.
Totodata, in conformitate cu Legea nr. 544/2011 privind liberul acces la informatiile de interes public, rugam comunicarea demersurilor efectuate privind prezenta solicitare la adresa precizata mai sus.
Anexam alaturat listele locuitorilor din zona care subscriu prezenta solicitare.
Va multumim.]

Poate mai are cineva nevoie :-)
Ynocentta - mersi B-)
Salut salut.

Revin cu o tema ce ma intereseaza, am vazut ca s-a mai deschis un topic (lasand greselile gramaticale la o parte #-o ) insa fara prea multe detalii aici: www.avocatnet.ro/content/for...

Ei bine sunt total lipsit de inspiratie, de aceea cautand pe internet ceva model cerere... sau o idee de cerere pentru asfaltarea unei strazi printre blocuri. In ideea de a aduna semnaturi si prezentand-o mai marilor orasului poate poate se indura si aduc macar ceva pietris (daca nu se indura de mai mult B-) )

Imi da cineva o idee? =D>