avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Subiect jenant si penibil - solicitare restituire bani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Subiect jenant si penibil - solicitare restituire bani dati de bunavoie

Buna tuturor.
Dupa cum scriam in titlu, sa va povestesc o intamplare jenanta si penibila, din punctul meu de vedere :-)
Am de-aface cu un tip calabrez, italian care imi tot trimite mesaje de amenintare pe telefon. Mi-a fost prieten perioada ce am lucrat-o in Italia, m-am intors acasa in Romania cu gandul ca doar pentru o perioada scurta apoi ma voi reintoarce la el in Italia. Acest lucru nu s-a intamplat si l-am lasat, ne-am despartit. In acest timp de 2 ani, cat eu eram/sunt acasa, el din prorie initiativa imi trimitea cand putea banuti prin western union, restul cred ca vi-l puteti imagina. Acum isi vrea banii inapoi, acuzadu-ma ca l-am furat sau m-a imprumutat. Ei bine amenintarile vin in sensul ca pana in data cutare daca nu ii inapoiez suma de 2000e ori ma da pe mana politiei, ori la un avocat sa-si recupereze ... banii.
Ma gandesc pe cat se poate de logic, legal, chiar poate sa-mi faca ceva?

Va multumesc si astept parerile voastre. O zi buna,
Maria

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera banii dati cu imprumut andra2011 andra2011 Am imprumutat acum 1 an, o suma de bani ( 1000 euro ) unei colege. O cunosteam de putina vreme, ne-am cunoscut in Elvetia si am lucrat o perioada impreuna. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara viorel2011 viorel2011 copii mei si fosta sotie s au mutat in irlanda,eu le am trimis pensia alimentara (LUNA TRECUTA) acolo prin serviciu western union insa fosta ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcolice dumitrunicole dumitrunicole Buna ziua am fost depistat cu o concentratie de 1,4 in aerul pur expirat in Italia. Eram la schi si aveam doar de mutat masina 200 m dintr-o parcare in alta, ... (vezi toată discuția)