avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate danutz_ldm

Activitate danutz_ldm

Răspuns la discuția Custodie copil
Va multumesc din suflet pentru sfatul dumneavoastra
Sper ca bunul Dumnezeu sa faca dreptate...
In cazul in care mai am nevoie,pot apela la sfaturile dvs?
O seara buna va doresc
Discuție Custodie copil
Buna seara
Am si eu o problema majora
In urma cu ceva timp am cunoscut o fata cu care am avut o relatie de vreo cativa ani.
In urma acestei relatii a aparut o minune de fetita.
Copilul a crescut bine si se bucura toata lumea de el(acum are deja aproape 6 anisori)
Am stat o perioada la parintii mei acasa deoarece eram mai aproape de Bucuresti apoi ne-am mutat si la parintii ei pentru ca asa a voit ea spunand ca nu se intelege cu familia mea.
Totul a fost bine pana in momentul in care am aflat ca mama copilului meu si viitoarea mea sotie se ocupa cu vrajitoria impreuna cu mama sa.....ţinta directa fiind eu!!!
Nici acum nu inteleg de ce a ajuns sa faca asta deoarece eram in totalitate al ei...
Din acel moment m-am despartit de ea .....
Fetita am vazut-o foarte rar.....cam de 2-3 ori pe an.....deoarece nu vroia sa mi-o dea!!!
In urma cu ceva timp mama fetitei mele a cunoscut un baiat cu care m-am inteles extraordinar la inceputul relatiei lor......cu el vorbeam cand vroiam sa iau fetita pe la mine cateva zile....iar el tot timpul imi spunea ca ma va ajuta mereu sa imi vad fetita deoarece si el a crescut fara tata si stie cum este!!!
Dar ea a ramas insarcinata ,s-au logodit si brusc imediat dupa logodna lor au luat hotararea ca sa nu mai imi dea niciodata fetita motivand ca de fiecare data cand iau fetita pe la mine se intoarce acasa rascolita si schimbata!!!
Mentionez ca ultima oara cand am vazut fetita a fost la inceputul anului.
Va rog din tot sufletul meu ajutati-ma cu sfaturi.....
Imi iubesc mult fetita,mereu ma gandesc la ea,ma uit la fotografiile ei si ma bufneste plansul.
Spuneti-mi va rog,ce pot face pe cale legala!!!
Va multumesc

Răspuns la discuția Executare silita rovignieta
In acest caz eu ce pot face,ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua
in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR.....
Nu le-am bagat in seama iar in data de 21.04.2015 am primit acasa un plic de la un Birou Executor Judecatoresc in care sunt somat sa platesc suma de 112 euro reprezentand amenda rovigneta si suma de 334 lei reprezentand taxele executorului judecatoresc.....pe care le-am platit!!!
La 2 saptamani insa imi vine alt plic cu alta executare silita din aceleasi procese verbale din anul 2012....
Va rog mult spuneti-mi si mie ce pot face si cum pot contesta tot ceea ce se intampla?
Am inteles ca ÎCCJ la sfârşitul lui februarie a decis că documentele transmise de CNADNR sunt lovite de nulitate absolută, pentru că semnătura electronică nu este legală. Conform deciziei ÎCCJ, singurele procese-verbale de amendă, care pot fi acceptate, sunt cele care au semnătura olografă a agentului care a constatat lipsa rovinietei.
Înca un aspect important ar fi faptul ca procesul verbal al contraventiei a fost intocmit la data de 21.03.2012 iar contraventia a fost savarsita la data de 04.10.2011(exemplu la un proces verbal de constatare a contraventiei)!
Cu deosebita stima si respect