avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate petrutaecaterina

Activitate petrutaecaterina

Răspuns la discuția Excavare in apropierea casei
sapaturile de langa casa mea....adancime peste 1.5m ....nu vreau sa ajung mai tarziu prin instanta ca mi a crapat casa sau alte chestii...si daca e normal sa sape de la linia de hotar....nu exista limita de 2 m?
buna ziua, am si eu o problema: acum 2 zile vecinul meu la sud a venit sa isi demoleze o bucatarie cu excavatorul ,aceasta fiind la o distanta de 30 de cm de gardul meu,de la hotarul dintre noi...si la 1 m de casa mea.are autorizatie de demolare si atat....ceea ce ma intereseaza e daca e normal sa faca aceste sapaturi de peste 1.5 m .atat de aproape de casa mea,ma gandesc ca exista riscul de alunecare de teren,casa mea fiind si din chirpici contruita de prin 60'....noi fiind si intr o zona de patrimoniu.cei de la primarie de la inspectoratul in constructii mi au spus sec ca are autorizatie....si pt sapaturi nu se da autorizatie..iar acest vecin ne trateaza pe mine si pe sotul meu cu superioritate el lucrand ceva in domeniu(cand i am cerut autorizatia de demolare ,mi a spus ca ,,cine suntem noi'') iar cei de la miniterul cultelor si patrimoniu au spus ca nu e de competenta lor..sa mergem la cei de la primarie.desi suntem intr o zona de patrimoniu-sit arheologic...nu stiu ce sa fac si unde sa ma mai adresez sa ma lamuresc.multumesc .o zi buna!!!
Răspuns la discuția Cablu electric
Am si eu destula stiinta in ceea ce poate face enelul si de firmele subcontractoare...pe mine ma interesa sa vad un act in baza caruia vroia d.l sa faca schimbarea...si pe care nu l avea bininteles...era doar platit de vecinul meu ,sa l schimbe pe ochi frumosi sau pe vorbe goale.multumesc
Domnul mi/a vorbit pe un ton f. superior...probabil asa cum face cu angajatii dumnealui(asta din cunostinta de cauza ) iar cand l/am intrebat daca este de la enel....mi a raspuns sec ,,nu'' si atata,ce sa mai vb de legitimatie.o zi buna!!!
Va multumesc pentru raspunsuri, problema cu acest vecin cred ca abia a inceput....a venit un domn la poarta fara sa se prezinte de unde este (am aflat ulterior ca nu era de la enel)am inteles ca era de la firma subcontractoare a Enelului,fara sa mi arate nici un document in ceea ce consta aceasta mutare a cablului electric...la care sunt sunata si de vecin si AMENINTATA . :))) asa se procedeaza in Romania.o zi buna, si multumesc inca odata!!!
Discuție Cablu electric
buna ziua,am si eu o intrebare: am cumparat o proprietate care avea iesire la 2 strazi ,adica eu am luat casa si a mai ramas un teren, cablul meu electric trece prin acel teren ,noul proprietar al terenului, m a sunat sa imi zica ca saptamana viitoare vin cei de la enel sa mi schimbe cablu...fara sa ma intrebe daca sunt de acord daca pot sa stau acasa, si eu si sotul muncim pana tarziu, am inteles ca poate sa il schimbede la acel stalp ,doar cum imi este mie favorabil,este adevarat?mentionez ca oricum va fii mutat trece prin alte proprietati.multumesc anticipat.